Entrada > Education > COURSES > Degree > ESHT > Licenciatura em Gestão de Restauração e Catering

Licenciatura em Gestão de Restauração e Catering

daytime-classes
Acreditado por: 1 years

Consultar relatórios em www.a3es.pt

345 - Gestão e administração
1º Ano
Unidade curricular Período ECTS
F&B Management I Summer Semester
French/Spanish for Catering I Summer Semester
English for Catering II Summer Semester
Systems Maintenance Summer Semester
Nutrition and Dietetics Summer Semester
Applied Kitchen & Restaurant Management I Summer Semester
Foundations of Business Management Winter Semester
English for Catering I Winter Semester
Hygiene and Safety Winter Semester
Introduction to Hospitality and Catering Winter Semester
Information and Communication Technology Winter Semester
Communication Winter Semester
Quantitative Methods Winter Semester
2º Ano
Unidade curricular Período ECTS
Events Management Summer Semester
Marketing for the Catering Industry Summer Semester
Financial and Management Accounting Summer Semester
Hotel Operations Management I Summer Semester
F&B Management II Summer Semester
English for Catering IV Summer Semester
Economy Winter Semester
Cultural and Gastronomic Heritage Winter Semester
French/Spanish for Catering II Winter Semester
English for Catering III Winter Semester
Applied Kitchen & Restaurant Management II Winter Semester
Information Systems for Catering Winter Semester
Enology Winter Semester
3º Ano
Unidade curricular Período ECTS
Restaurant Law Summer Semester
Financial Management Summer Semester
English for Catering V Summer Semester
Gestão e Controlo da Qualidade Alimentar Summer Semester
Hotel Operations Management II Summer Semester
Entrepreneurship Summer Semester
Human Resource Management Summer Semester
Business Protocol Summer Semester
Workplacement Winter Semester

A informação disponibilizada nesta página não dispensa a consulta do Website de acesso ao ensino superior do Ministério da Ciência e Educação - www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Estudantes/Acesso/